O blogu

FTW tj. For The Win je blog na kome se otprilike na svakih 10ak dana objavljuju članci o poslovanju, profesionalnom razvoju, marketingu, društvenim medijima, motivaciji, internet fenomenima i drugim temama. Trudimo se da sadržaj predstavimo na drugačiji način i da čitaoce kratkom formom zainteresuju za teme o kojima možda nisu razmišljali.

Ideje za tekst posledice su razgovora sa prijateljima, brojnih predavanja, najčešće TED talkova, ličnih iskustava, razmišljanja, istraživanja, i drugih blogova. Jedan od najvećih uticaja i nepresušan izvor inspiracije je i kreativni genije Dave Trott i njegov projekat Predatory Thinking.

Na FTW nije moguće kupiti plaćenu objavu. Pišemo o temama koje nas zanimaju, radimo predstavljanja događaja i proizvoda koje podržavamo i preporučujemo.

Na prestižnom takmičenju WebFest 2012. FTW je proglašen za najbolji blog godine u Adria regionu, a 2013. godine uvršten je u PC Press Top 50 izbor.

Ako imate neku zanimljivu priču koju biste želeli da podelite da nama kao gost autor, slobodno se javite preko stranice kontakt pa ćemo se dogovoriti 🙂

Ako želite da se oglasite, kontaktirajte nas.

Osim ovog bloga, o sportu pišem za Sportske.net, a o trendovima u IT pišem za Netokracija.rs.