Lektira: Zivotne lekcije iz pesama Hladnog Piva

Mile Kekin je jedan od najvećih genijalaca koji su hodali ovim našim podnebljem. Čovek koji me je naterao da posle Azre, ponovo počnem slušati nešto na ovom našem, svima maternjem, jeziku… Hladno Pivo je bend koji volimo jer na način koji je nama blizak govori o onome što nam je najvažnije, bez patetike, uvijanja i bilo čega suvišnog. Jedan divni čika koji je napisao Malog Princa rekao je – Perfection is achieved when there is nothing left to take away. I u pravu je. Zato bih izdvojio neke stvari, bez mnogo objašnjavanja. Nemam sumnji da će svi kojima je namenjeno, razumeti i bez mnogo priče.


Ovih nekoliko slajdova treba samo da vas zagolica …

Tekst je inspirisan fenomenalnim koncertom Hladnog Piva, održanim 02.12.2011. u Hali Sportova, koji je samo potvrdio utisak od pre nekoliko godina sa istog mesta. Iako je činjenica da mi, ovakvi, takve ljude ne zaslužujemo, duboko verujem da je svima nama potrebno da doživimo ovako nešto – pa zato tajmiram objavu tako da svima koji pročitaju, ostane dovoljno vremena da se pokupe i dođu na koncert zakazan za 03.12. na istom mestu.

Svideo vam se tekst? Prijavite se na mailing listu...

Rođen 1985. Online od 1996. Radi od 2001. Radio kao dizajner i web developer na više od 400 projekata u preko 28 zemalja. Napravio u Srbiji Internet zajednicu sa 2.300.000 članova, bez ikakvih startnih resursa. Sa 22 godine napravio pravi izbor između 8 ponuda različitih investitora. Danas internet marketing konsultant, predavač na Fakultetu za medije i komunikacije i glavni i odgovorni urednik portala MojaFirma.rs :)
3 komentara na ovaj tekst:
  1. cleohenry says:

    Podsetio si me zasto volim HP. A i palo mi je na pamet da se slicna lista moze napraviti za Letu Stuke – jos jedan sjajan bend na svima maternjem, ovom nasem jeziku :).

  2. Vlada says:

    Refreni koje si odabrao su sjajni. Nisam hteo da ostavim komentar pre koncerta 3.12. na kojem sam bio. “101” i “Frizersku” nisu svirali u subotu, ali zato treba otići i na sledeći koncert. Čekao sam da se malo slegnu utisci, ali pošto nisu ni posle 2 dana, nisam mogao kratko da odgovorim, pa sam se raspisao “kod kuće”. Hvala na motivaciji za priču.


Imate nešto da kažete? Samo izvolite.

XHTML: Dozvoljeni tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Bacite pogled i na...

Biznis lekcija: Diplome i nagrade su za zid i police

Pogledaj →