Select Page

Zašto smo napravili MojaPijaca.rs?

4. Aug 2017.

Pre nekoliko nedelja predstavio sam Facebook prijateljima servis MojaPijaca.rs. U pitanju je internet prodavnica u kojoj možete naručiti po principu danas za sutra (ili nekad kasnije u budućnosti) voće, povrće, zrnaste i jezgraste namirnice, sušeno voće, organske proizvode i brojne druge stvari. Već sada ima gotovo 200 različitih artikala, a biće ih vremenom još više. Sezonske stvari imaćemo u sezonama, uostalom videćete. 

Svi korisnici koji su servis probali oduševljeni su onime što su dobili. Zašto je to tako? Odnosno, zašto smo ovo napravili?

Već neko vreme postoji problem sa ponudom povrća i voća po marketima. Pijace su, takođe, već neko vreme uglavnom ispostave sa kvantaša, i ukoliko ne možete da se posvetite nabavci kao ozbiljnom poslu, osuđeni ste na ono što je dostupno u prodavnicama u vašem okruženju. A kvalitet toga je obično ispod nivoa koji želite. Takvo je bilo i moje iskustvo… Kada četiri meseca nisam nigde mogao da nadjem Granny Smith jabuke, kojih je do tada bilo ko pleve, prilično sam se iznervirao.

Zato smo odlučili da to promenimo.

Umesto prezrelog, sparušenog, drugorazrednog izbora iz marketa, nudimo vam one stop shop, za sve vaše potrebe kada su ove stvari u pitanju. Nudimo vam mnogo veći izbor, komociju da sve obavite iz svog doma. Po istoj ili sličnoj ceni, nudimo vam robu višeg kvaliteta, svežu, filtriranu, i dostavljenu na vašu kućnu adresu. Servis je dostupan, za sada, u Beogradu.

Uradili smo to zato što nama treba ovako nešto, a verujemo da nismo toliko posebni, i da bi i mnogima od vas to dobro došlo, posebno po ovom julskom i avgustovskom paklu. Operativnim delom posla se bave ljudi sa ogromnim znanjem i iskustvom u oblasti nabavke i sa dugogodišnjim iskustvom na tom tržištu. Stučni i posvećeni tome da svima nama u svakom trenutku obezbede najbolje što tržište može da pruži.

Pet vrsta boranije. Četiri vrste pasulja, nekoliko vrsta jabuka, krušaka. Četiri vrste (odnosno načina pripreme) kikirikija. Primera je mnogo, biće ih još više. Na vama je da odaberete. Sve fotografije su naše, sve što vidite na njima je odraz realnog proizvoda koji može samo minimalno da varira.

Dakle, ukoliko kao i mi, želite da jedete pomorandže koje mirišu na pomorandže, paradajz koji ima ukus kao paradajz, jagode bolje od svakog sladoleda, i ne gledate samo i isključivo da je nešto najjeftinije moguće – dobrodošli na MojaPijaca.rs.

Plaćate prilikom dostave, minimum za besplatnu dostavu je 850 RSD, a možete platiti gotovinom ili karticom.

p.s. Svi koji želite da malo uštedite možete iskoristiti kupon sa 10% popusta – hocupopust.